Met wie werken we samen?


star-shl

Ksyos en star-shl slaan de handen ineen voor sneller betere zorg voor diabetes patiënten. Gezamenlijk bieden zij Oogheelkunde aan in regio Rotterdam.

Therapieland

Therapieland is een van de grootste e-health aanbieders in Nederland. Therapieland ontwikkelt online programma’s die behandelaren ondersteunen bij de behandelingen, zodat zij beter met hun cliënten in gesprek kunnen gaan. In Therapieland krijgt de cliënt onder andere psycho-educatie en opdrachten aangeboden en kunnen er veilig berichten worden uitgewisseld. De cliënt kan op een zelfgekozen tijd, plaats en in zijn eigen tempo werken aan zijn of haar klachten.

Optometristen Collectief Rijnmond

Het OCR is een samenwerkingsverband tussen optometristen uit de regio Rijnmond. Alle optometristen zijn lid van Optometristen Vereniging Nederland (OVN). Het OCR heeft als doel om een herkenbare, gemeenschappelijke en geprotocolleerde kwaliteit te waarborgen en als collectief de contact en samenwerking te coördineren.

Henry Schein

Henry Schein Medical is in Nederland al meer dan 20 jaar actief als leverancier van medische producten en disposables. Met de overname van Adriaan van der Kuip medische instrumenten werd 80 jaar kennis en ervaring geïntegreerd in de organisatie. Het assortiment is gericht op de eerstelijnsgezondheidszorg, maar heeft raakvlakken met alle medische disciplines.

Nederlands Slaap Instituut

In Ksyos Slaap werken wij samen met Nederlands Slaap Instituut, NSI. Dit is de grootste landelijk werkende kliniek voor diagnostiek van slaapaandoeningen. Op spreekuurlocaties verspreid over het land heeft NSI poliklinieken waar de medisch specialist/somnoloog de resultaten van het thuis-onderzoek met de patiënt bespreekt en – indien van toepassing – de behandeling doorneemt.