Zó werkt Ksyos GGZ

Als huisarts en POH-GGZ krijg je hulp van Ksyos GGZ bij de begeleiding en behandeling van patiënten met psychische klachten.

Bekijk hieronder de video

Modules

Ons systeem is geïntegreerd met elk HIS. Het bestaat uit vier modules en je kunt het flexibel inzetten.

  • Indicatie: keuze uit de online beslisondersteuner van Interapy of Embloom. De uitslag, inclusief indicatieadvies wordt via Edifact teruggekoppeld in het HIS.
  • Begeleiding: ruim 90 eHealthprogramma’s (in verschillende talen) van onze partner Therapieland, met programma’s als depressie, burn-out, slaapproblematiek en mindfulness
  • Consultatie: specialistisch advies inwinnen bij een psycholoog of psychiater, waarbij Ksyos de inrichting, contractering en uitbetaling van de GGZ professionals verzorgt. Uitslagen worden automatisch via Ksyos gerapporteerd in het HIS.
  • Verwijzing: digitaal verwijzen vanuit het HIS naar de basis- of specialistische GGZ

Meer weten? Bekijk de FAQ

Door het werken met eHealth is mijn behandelwijze effectiever en constructiever geworden. Zo houd ik meer tijd over voor de patiënt.
POH-GGZ

POH-GGZ

Heb je als huisarts nog geen POH-GGZ? Dan verzorgen wij die met alle plezier voor je huisartsenpraktijk of zorggroep.

Waarom een praktijkondersteuner via Ksyos?

  • Ksyos neemt de administratie uit handen
  • Breed scala aan kandidaten
  • Voordelig uurtarief, geen abonnement
  • Minimaal op HBO-niveau

Benieuwd naar de mogelijkheden, voor je praktijk of regio? Neem contact met ons op.

Ksyos & Therapieland

Ksyos en Therapieland bieden gebruiksvriendelijke eHealth voor de huisartsenpraktijk. Hierdoor kan iedereen met behulp van de juiste middelen aan zijn eigen gezondheid werken. Samen dragen we bij aan de kwaliteit en brede toegankelijkheid van de ggz in Nederland.

Vergoedingen

Zorgverzekeraars stellen extra POH-GGZ-uren beschikbaar om eHealth en Consultatie in de huisartsenzorg te stimuleren. Je kunt als huisarts deze module bij je preferente zorgverzekeraar aanvragen via een ‘wijzigingsaanvraag POH-GGZ’.

Prettig idee: met Ksyos GGZ voldoe je in één keer aan alle eisen die zorgverzekeraars stellen aan de inzet van triage, eHealth en consultatie. Ksyos GGZ is kosteloos voor de patiënt en de praktijk.