Geslaagde eHealth bijeenkomst Drenthe


Na succesvolle bijeenkomsten in Sneek, Rotterdam en Leiderdorp organiseerde de KSYOS Academy op 19 oktober j.l. een volgende bijeenkomst in de reeks ‘eHealth in de GGZ’. Ditmaal op de prachtige locatie de Havixhorst in Meppel.

Met de open haard aan werden de gasten letterlijk een warm welkom geheten. Anique Bervoets (Therapieland) had de eer om af te trappen met diverse onderwerpen over de ontstaansgeschiedenis en de doorontwikkeling van eHealth. Ronnie Hoekstra (POH GGZ op diverse huisartspraktijken) vertelde vervolgens op levendige wijze wat haar ervaringen zijn met het gebruik van eHealth in de praktijk. Vooral de manier van het inpassen van eHealth en het eigen maken van de werkwijze sprak de aanwezigen erg aan.

De avond werd afgesloten met een enthousiaste presentatie van POH GGZ Grace Nijhof over het gemak van werken met eHealth en consultatie vanuit één systeem. Na afloop werd nog een even nagepraat over alle ervaringen.

Wilt u meer weten over KSYOS TeleGGZ? Klik hier. Aanwezig zijn op een volgende eHealth bijeenkomst op 13 december in Friesland? Meld u hier aan!