Partners

KSYOS TeleMedisch Centrum werkt samen met verschillende partners die een gemeenschappelijk belang delen: het verbeteren van de efficiëntie in de gezondheidszorg. Hieronder leest u meer over deze gerenommeerde partijen.

Star-MDCKSYOS TeleMedisch Centrum en Star Medisch Diagnostisch Centrum slaan de handen ineen voor sneller betere zorg voor diabetes patiënten. Gezamelijk bieden zij TeleOogheelkunde aan in regio Rotterdam. Klik hier voor meer informatie.
OCRHet Optometristen Collectief Rijnmond (OCR) is een samenwerkingsverband tussen optometristen (art.34 van de Wet BIG) van 50 bedrijven uit de regio Rijnmond. Alle optometristen zijn lid van Optometristen Vereniging Nederland (OVN). Het OCR heeft als doel om een herkenbare, gemeenschappelijke en geprotocolleerde kwaliteit te waarborgen en als collectief de contacten en samenwerking te coördineren. Meer informatie over de samenwerking vindt u hier.
167x89xlogo.png.pagespeed.ic.ejSwqZFgwBMedisch Service Nederland (MSN), leverancier van medische benodigdheden en apparaten levert via KSYOS kwalitatief uitstekende PC gebonden ECG- en spirometrie systemen: SpiroPerfect en de CardioPerfect. Als Premium Partner van Welch Allyn en jarenlange ervaring met deze systemen is MSN in staat u optimaal te ondersteunen. MSN levert kwaliteit en service tegen gunstige prijzen via KSYOS.
OovisionOovision biedt een ruime keuze van alle apparatuur, instrumenten en tests die nodig zijn voor refractiebepaling en onderzoek van het oog. Naast hoge kwaliteitseisen staat ook service hoog in het vaandel bij Oovision. Via KSYOS levert Oovision onder ander Canon funduscamera’s met extra aantrekkelijke kortingen.

Onderzoeksinstituten en instellingen
Erkende onderzoeksinstituten en instellingen werken met KSYOS samen. Zij voeren wetenschappelijk onderzoek uit naar de toegevoegde waarde van TeleMedicine diensten. Onze onafhankelijke partners in dit kader zijn onder meer: de Vakgroep Klinische Informatiekunde van het Academisch Medisch Centrum (AMC), de Vakgroep Klinische Informatiekunde van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), het instituut voor Beleid en Management in de Gezondheidszorg (iBMG) van het Erasmus Medisch Centrum en TNO Kwaliteit van Leven.

Gebruikers
KSYOS kan zich beroepen op een expert netwerk van gebruikers. Zij hebben een direct belang bij het voortvarend, veilig en maatschappelijk verantwoord introduceren van TeleMedicine diensten. Meer dan 8000 huisartsen, specialisten en paramedici delen om deze reden waar nodig hun bevindingen met ons. U kunt hierbij denken aan dermatologen, oogartsen, cardiologen en longartsen.

Beleidsmakers
Alle partijen in de samenleving die op bestuurlijk, organisatorisch of maatschappelijk niveau participeren binnen de gezondheidszorg, zijn als beleidsmaker een (potentiële) gesprekspartner van KSYOS TeleMedisch Centrum. Hierbij kunt u onder meer denken aan de Orde van Medisch Specialisten, de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), het Nederlands ICT Instituut voor de Zorg (NICTIZ), Zorgverzekeraars Nederland (ZN), het ministerie van VWS, het UZI-register en de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZa).

Zorgverzekeraars
KSYOS TeleMedisch Centrum heeft met alle zorgverzekeraars afspraken voor het vergoeden van TeleDermatologie. Ook voor de invoering van onze nieuwe diensten werken wij intensief met hen samen.

Ondersteunende bedrijven
Dit zijn partijen die ons faciliteren bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten. KSYOS TeleMedisch Centrum kan zich onder meer beroepen op de expertise van PlustienE.Novation LifeLine & ASolutions